Prostovoljstvo

Za prostovoljce in tudi za vas, ki to še niste.

Društvo za zdravilne rastline Zasavje ima v svojem programu precej projektov, ki jih s člani ne more kvalitetno izpeljati. Potrebovali bomo tudi kakšnega prostovoljca.

Več o prostovoljstvu (splošne in vse druge pomembne novice na področju prostovoljstva) najdete tukaj (uradna spletna stran Slovenske filantropije).

www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljajo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujejo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

Prostovoljno delo je vedno usmerjeno v dobro. V kolikor ste zainteresirani in želite postati prostovoljec, Vas vabimo, da nas pokličete na tel. št. 040 625 513 ali nam pišete na e-poštni naslov. Zelo veseli bomo vsakega novega prostovoljca.