Pravno obvestilo

Pogoji uporabe, avtorske pravice, varstvo osebnih podatkov

Društvo za zdravilne rastline Zasavje si pridružuje pravice na vsebino, ki je objavljena na spletni strani.

Informacije na spletni strani Društva za zdravilne rastline Zasavje so pripravljene z veliko mero skrbnosti. Uporaba vsebine, ki je objavljena na spletni strani, poteka na lastno odgovornost uporabnika.

Društvo za zdravilne rastline Zasavje se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku spletne strani Društva za zdravilne rastline Zasavje se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani Društva za zdravilne rastline Zasavje uporabljajo piškotke. To so majhne datoteke, ki se ob obisku spletnih strani shranijo na vaš disk naprave, s katere ste obiskali spletno stran. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem spletnem brskalniku se lahko odločite ali boste piškotke sprejeli ali zavrnili. Če piškotkov ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani. Več o piškotkih si lahko preberete na uradni spletni strani Informacijskega pooblaščenca RS, kjer boste našli odgovore na pogosta vprašanja in na spletni strani safe.si.

Podatki, zbrani s pomočjo piškotka, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika.

Več o piškotkih, ki jih uporabljajo spletne strani Društva za zdravilne rastline Zasavje, najdete tukaj.